Het eetcafé! lekker lunchen, dineren tegen een vriendelijke prijs!


Het gezellige eetcafé van Café Wessel ligt strak aan de rand van Kootwijkerbroek. Heb je zin in een lekkere en gezellige lunch of diner, lekker happen, , een warme drank of een borrel? Laat je verrassen door onze vernieuwde menu kaart.

 


Wij hebben diverse wisselende gerechten tot een lunch met allerlei belegde broodjes, salades, uitsmijter en lekker Plates! Iedere bestelling krijgt van ons alle aandacht en wordt vers bereid. Geen zin om te koken?? Bestel de daghap. Iedere dag een menu voor maar € 8,00 voor u klaar gemaakt een gezonde en een complete maaltijd, van aardappels, groente en vlees tot aan de lekkerste Mexicaanse warp.
Hoge kwaliteit, gezellig omgeving en een vriendelijke bediening voor een hele vriendelijke prijs.


Bekijk hieronder onze menukaart, tevens zijn er binnen in ons eetcafé diverse seizoensgebonden gerechten te bestellen.
Terras.

 

Even lekker op het terras zitten? Op ons geheel vernieuwde terras is genoeg ruimte om gezellig met zijn allen van de zwoele zomeravonden te genieten. Lekker met een Italiaans plankje en heerlijke wijnen. Hou onze sociale media in de gaten in het bijzonder de zomeravonden die vragen om wat extra aandacht. Waar het maar zo kan zijn dat er rustige live muziek je helemaal in de vakantiestemming brengt…